06/28/11 15:04
(http://www.klassa.bg/)

Заместникът на Дембеле в "Левски" се контузи

Холандският нападател на „Левски“ Шюрд Арш тренира вчера на облекчен режим. Новото попълнение на "сините" не взе участие в двустранната игра на отбора на лагера в Правец. Арш има болки в коляното след удар по време на заниманието в понеделник и се готви отделно от съотборниците си с кондиционния треньор Ясен Екимов. Холандецът все пак се включи наравно със съотборниците си в бягането във втората част от заниманието. Защитниците Дъстли Мюлдер и Иво Иванов, които заради леки болежки не бяха на заниманията в понеделник, вече се включиха в тренировката на пълни обороти с останалите си съиграчи.
Източник от „Герена“ пък разкри, че собственикът на „Левски“ Тодор Батков е отхвърлил оферта за защитника Йордан Милиев. Предложението е било от турския „Карабюкспор“. Клубът е искал да вземе родния национал заедно с Исмаил Иса и е бил готов да плати 500 000 евро (почти 1 млн. лв.) по сделката. Босът на "сините" обаче е бил категоричен, че на този етап Милиев не се продава. Такова е и желанието на мениджъра Георги Иванов. Гонзо твърдо разчита на бранителя за новия сезон и дори призна, че се търси още един футболист, който да може да играе успешно в центъра на отбраната, за да се засили конкуренцията в тази зона.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване