07/06/11 20:44
(http://radiomilena.com/)

Волейбол: България спечели точка в своя актив

На старта на финалите на Световната лига по волейбол България загуби срещу Полша. Двубоят започна с предимство за поляците. Домакините  спечелиха геймa с 25:20. Отборът на Радостин Стойчев показа характер и спечели втория с 25:23 след като през по-голямата част от гейма Полша водеше в резултата.
В третия гейм България взе ранна преднина, която поддържаше и увеличаваше през цялото време. В крайна сметка националите спечелиха с 25:14. В четвъртия гейм националите допуснаха Полша да поведе рано в резултата. До края на гейма българите успяха да смъкнат преднината, но не успяха да обърнат резултата и загубиха с 22:25. Тайбрекът бе спечелен от поляците с 15:13.   Така България спечели точка в своя актив. По-рано в другия мач от групата Аржентина победи Италия с 3:1 гейма (20:25, 25:20, 25:22, 25:22), информира Агенция Фокус.

Състав на България:  Андрей Жеков, Цветан Соколов, Матей Казийски, Тодор Алексиев, Теодор Тодоров, Виктор Йосифов – Владислав Иванов-либеро. Старши-треньор: Радостин Стойчев

Утре България ще играе с Аржентина , мачът е от 18,15 часа.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване