07/06/11 16:03
(http://radiomilena.com/)

Украински автобус се преобърна в канавка по пътя Бургас-Варна

Украински автобус с деца и възрастни се преобърна в канавка на пътя Бургас – Варна, предаде  Радио “Фокус”. Комисар Димитър Димитров, директор на ОД МВР – Варна  съобщи, че автобусът е имал трима водачи. В него са пътували 40 пътници, деца и възрастни, като по-голямата част от групата са деца, коита са били в Несебър на почивка. Пет деца и трима възрастни са пострадали. Няма загинали при инцидента. Не се съобщава за тежко пострадали. Тримата откарани в болницата не са с опасност за живота. Водачите на автобуса са във видимо добро състояние.
Причините за инцидента са в процес на изясняване, каза комисар Димитър Димитров. Работи се по различни версии, в това число – и техническа неизправност на автобуса. Разследването ще установи каква е причината за инцидента.
Автобусът се е килнал в крайпътна канавка. Инцидентът е станал в района на Пода на прав участък. Пътната настилка е била суха, съобщи комисар Димитров.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване