07/07/11 18:13
(http://www.klassa.bg/)

Душана Здравкова отрече да е вицепрезидент на Алексей Петров

Душана Здравкова не е кандидат за вицепрезидент на Алексей Петров, съобщи вчера в късния следобед самата тя. Рано сутринта в 7 часа на 7 юли инициативният комитет „Единение и екипност“ обяви, че Алексей Петров и Душана Здравкова, която напусна ГЕРБ, са кандидатите им за президент и вицепрезидент. Според съобщението двамата били подкрепени и от група граждански сдружения. От инициативния комитет, издигнал кандидатите, съобщиха още, че Петров и Здравкова призовават президента да свика спешно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Според тях това трябва да се направи заради съществуващите заплахи от провал на противодействието на организираната престъпност и корупцията, което е в резултат на грубата намеса на изпълнителната власт в съдебната система. Те определят като голям проблем и задълбочаването на икономическата криза, причинено от намесата на правителството в пазарните процеси.
Душана Здравкова заяви вчера пред „Дарик“, че предложението към нея било да участва в кандидатпрезидентската кампания, а не да става вицепрезидент. На въпрос дали Алексей Петров е кандидат за президент, тя отговори: „Питайте него“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване