07/07/11 18:15
(http://www.klassa.bg/)

ОДС официално номинират Стефан Софиянски за кмет

Общността на демократичните сили (ОДС) официално ще обяви номинацията на Стефан Софиянски като неин кандидат за кмет на София в неделя, 10 юли. Събитието ще се състои в луксозния ресторант „Къщата с часовника“ на ул. „Московска“ 15.
Стефан Софиянски на три пъти е печелил кметските избори в столицата. Той прекрати предсрочно третия си мандат заради кризата с боклука в момент, когато тогавашния главен прокурор Никола Филчев бе повдигнал 4 обвинения срещу Софиянски. С годините съдът оправда Софиянски по всички обвинения.
Десният извънпарламентарен алианс - Общност на демократичните сили, бе представен на 18 май. В него влизат Съюзът на свободните демократи, Демократическата партия, движение "Гергьовден", съюз "Радикали", БЗНС, Сдружение "Земеделско движение" и клуб "Сенатор". В началото на юни към ОДС се присъединиха БНД и БЗНС "Никола Петков". Говорител на формацията е Любен Дилов-син.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване