07/07/11 17:31
(http://www.klassa.bg/)

Първанова постъпва непатриотично

Постъпката на евродепутата Антония Първанова е крайно небългарска, грозна и непатриотична. Според мен тя няма право от трибуната на Европарламента да хули летище София и България по този начин, заяви пред bTV зам.-министърът на транспорта Камен Кичев по повод исканията на Първанова да бъде отнет лицензът на летището заради зачестилите кражби на лични вещи.
Вероятно евродепутатът е имала личен проблем, по който е назначена проверка, обясни Кичев. Той уточни, че досега има 10 жалби, което означава на 10 000 багажа - 2 жалби. А европейският стандарт, който е поносим от всички превозвачи, е между 3 и 5 загубени багажа на 1000. Освен това в самолетните билети е написано скъпи вещи да не се оставят в багажа за чекиране. От трибуната на Европарламента би трябвало да се постави друг проблем - чуждестранните авиокомпании, които продават електронни билети у нас, задължително да обявяват условията си на български език, каза още Кичев.
По-късно от офиса на евродепутата разпространиха отворено писмо до вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. В него се посочва, че "такава дългогодишна престъпна дейност не би могла да съществува без сериозна организация и протекция“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване