07/09/11 07:57
(http://radiomilena.com/)

Руснаците предпочитат Поморие и Созопол за почивка

Според проучване на Приан Ру интересът на руснаците към България не е намалял. Eлектронното издание се е обърнало към специалистите с въпроса „Къде бихте отдъхнали това лято със семейството си? Бихте ли се организирали самостоятелно, а не с туристическа агенция?“
Изданието е застъпило почивките в България, Испания, Турция, Хърватия и Черна гора. Тези страни са избрани за това, че към тях се стремят много руски граждани, а полетът със самолет от Москва и Санкт Петербург не надхвърля 4 часа – много важен фактор при пътуване с деца, цитира в. Фактор.  Специалистите, участвали в анкетата на ПрианРу, отговарят на редица въпроси: къде биха отишли самите те с децата си, колко е наемът на двустаен апартамент, какви са разходите за транспорт и за храна.
Руските граждани биха организирали пътуване с деца в Созопол или Поморие. Там най-добре се съчетават чистото море и свежият въздух, тъй като наблизо има природни резервати. Освен това там има големи пясъчни плажове, на които може да се събира тен заедно с децата. В тези градове има добре развита инфраструктура – магазини, поликлиники, кафенета, ресторанти и развлекателни центрове.
В България стоките са по-евтини, отколкото в Русия. Ако човек планира да пазарува от магазин и да си приготвя храната самостоятелно, ще му стигнат по 10 евро на ден.
В  Поморие цените за нощувка са по-ниски. За сметка на това се ползва превоз до Слънчев бряг, който се намира близо до Поморие и предлага много развлечения. Макар и гъстонаселен от средата на юли, градът е спокоен и е подходящ за семейна почивка.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване