07/11/11 17:24
(http://www.klassa.bg/)

Гарелов получава V.I.P. перо за цялостно творчество

За своя десетилетен принос в развитието на телевизионната журналистика у нас доайенът Иван Гарелов ще бъде отличен със специалната награда V.I.P. перо.
Това съобщиха организаторите и учредители на приза - главните мениджъри на агенция V.I.P. Communication Патриция Кирилова и Нина Никол.

За втора поредна година ще бъдат отличени журналисти от национални медии, отразявали най-професионално събития през изминалата година.

На специалната церемония, която ще се състои на 21 юли в клуб „Джим Бийм“, се очаква да присъстват повече от 50 журналисти от водещи медии и ВИП гости. Тогава ще стане ясно кой ще получи признанието „Най-неуморно ВИП перо“, „Най-екзотично ВИП интервю“, „ВИП камера на годината“, „Най-успешна комбинация 3 в 1“ (репортаж, снимки и видео). Наградите са разделени в две основни категории – бизнес и шоубизнес.

От тази година стартират и годишните награди V.I.P. Awards за най-успешните мениджъри и фирми, превърнали бизнеса в особено значим за България в сферите на здравето и красотата, производството, хотели, модни къщи, заведения и други.
До 10 юли гилдията може да даде своя глас по имейл и да номинира предпочетения свой претендент за наградата.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване