07/18/11 18:36
(http://www.klassa.bg/)

Искра Фидосова: Появява се нова тройна опозиция

В момента сме свидетели на появата на една нова тройна опозиция, която мога да сравня с предишната тройна коалиция, която управляваше. Това посочва зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова в коментар на мотивите към внесения вот на недоверие. В интервю за агенция „Фокус“ Фидосова казва: „Бих използвала една метафора от българските народни приказки, бих сравнила тази тройна опозиция в лицето на Станишев, Доган и Костов с триглавата ламя, която тормози отрудените български граждани, отрудените хора в българските народни приказки, и се появява българският юнак, когото всички тачат, уважават и обичат, който с един замах отсича трите глави на тази ламя.
Като се спира на твърдението на вносителите, че в страната има еднолично управление, Фидосова изтъква, че премиерът Борисов е приел еднолично отговорността да ръководи страната и да носи цялата отговорност за това във всеки един сектор на обществено-икономическия живот. Депутатката от ГЕРБ изразява несъгласие с тезата в мотивите за вота, че има провал в политиката на противодействие на корупцията и организираната престъпност и припомня какво са заварили ГЕРБ при идването си на власт - множество поръчкови убийства, отвличания, кадруване и в съдебната система по формулата 8:5:3.
В интервюто си Фидосова изтъква: „Ние, от ПГ на ГЕРБ, категорично заставаме зад всички действия на вицепремиера Цветан Цветанов в борбата му с организираната престъпност и корупцията и категорично подкрепяме усилията на правителството, на премиера Борисов персонално за осигуряване на стабилност и по-добър живот на българските граждани.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване