07/20/11 08:19
(http://radiomilena.com/)

„Солени ветрове” в Бургас

За трета поредна година в Бургас ще се проведат Летните празници на изпятата поезия „Солени ветрове”. Те са организирани от Клуба за авторска песен „Кръгът на барда“ и читалище „Фар“ с подкрепата на Община Бургас. Поредното събитие от пъстрия културен календар на Бургас за лятото ще се състои на 23 юли /събота/ на открита сцена „Охлюва”, с начало 17.00 часа.
Жителите и гостите на града ще чуят песни на поети с китара от цялата страна, представители на различни поколения, сред тях: Пламен Сивов, Калин Сивов, Красимир Първанов, Тодор Янкулов, Зорница Попова. В рамките на събитието, по традиция ще се проведе конкурсът за нова авторска песен „Срещу вятъра”. Ще бъдат връчени награди за най-добра нова песен, както и в категориите: защита на духовността, творчески постижения, популяризиране на изпятата поезия, ярко поетично присъствие, добре разказана история, оригинално музикално решение, дебют.

Програма:
17.00 часа – Концерт на поети с китара и конкурс за нова песен „Срещу вятъра”
20.00 часа – Концерт на „Точка.БГ” с участието на Пламен Сивов, Калин Сивов, Красимир Първанов, Тодор Янкулов и Зорница Попова
21.00 часа – Награждаване и закриване на празниците

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване