07/20/11 17:41
(http://www.klassa.bg/)

Цената на предизборните клипове - между 400 и 2400 лева за минута

Цената за минута предизборен клип в БНТ в различните часови пояси през делничните дни ще струва между 400 и 2000 лева, а през почивните между 400 и 2400 лева. Това беше решено на заседанието на Министерския съвет вчера. Тарифата е изготвена в съответствие с предложенията на ръководствата на БНТ и БНР, а редът и условията за провеждане на предизборната кампания са уредени в Изборния кодекс.
Предизборната кампания ще се отразява по БНТ и БНР с клипове, хроники, диспути и други, договорени между генералните директори на БНТ и БНР и упълномощени представители на партиите, коалициите и инициативните комитети.
Хрониките, в които е включена и цената за изработка на репортажа, ще достигат от 800 до 1000 лева на минута, а цената за минута диспут, излъчен по БНТ, ще струва между 150 и 180 лева. По-ниски са цените, одобрени с тарифата, за излъчване по регионалните телевизионни центрове, „БНТ Свят“ и РТВЦ едновременно. Излъчването на клип в радиопредаванията на БНР ще струва 90 лева на минута, а диспут - 35 лева на минута. Определените цени не са с включен ДДС.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване