07/22/11 11:25
(http://e-vestnik.bg/)

Новото Ouzo Paralia - с вкус на Егейско море

Момент от официалното представяне на новата марка. Снимка: Имидж кепчър

Нова марка узо се появи на пазара в България - Ouzo Paralia. В превод името означава плаж.
Дестилерията на Ouzo Paralia е 100% гръцка семейна собственост. Намира се на крайбрежието на  Егейско море. Семейна фабрика, която разполага с технология за качество по европейски стандарти. Традиционно дестилацията се извършва в медни казани. След смесването на съставките дестилацията трае средно между 5 и 7 часа. Всички процедури се извършват според притежавания сертификат за качество. Полученият дестилат се смесва с етилов алкохол в определени пропорции. Последно се добавя захар, количества деминерализирана вода за стандартизиране на напитката до 40 % алкохол.

От тв рекламата на марката.

Суровините за производство са чист етилов алкохол, звездовиден анасон, комбинация от ароматни билки, мека вода, смесването на  които е семейна тайна на производителя.
Марката направи официално представяне в София, с водещ на събитието актьорът Захари Бахаров, а танцьорите от VIP Dance показаха традиционния гръцки танц сиртаки. Историята на марката представи самият производител  Парис Котинис.Организаторите бяха събрали светски личности като банкера Левон Хампарцумян,

д-р Ангел Енчев и съпругата му, Мис България 2010 Ромина Андонова, модела Деси Зидарова, две от финалистките в конкурса Плеймейт 2011 и др., гръцки гости като генералният мениджър на Chipita и шеф на камарата на гръцкия бизнес в България Стаматис Теодоропулос, изпълнителният директор на Емпорики Банк Атанасиос Петропулос, изпълнителният директор на Интраком България Джордж Русос, управляващият директор на фирма Елмек Спорт България Михалис Кацибирис.

Рекламата на новото за България узо е заснета е на остров Скопелос, където е заснет и хитовия мюзикъл „Мама Мия”. Това е клип,  който внушава, че е най-добре да си живееш като гърците,

„защото гърците са го измислили”: плаж, слънце, чайки, атрактивна приятелка, вълни, весела компания, релакс….
Това е начинът да се справиш с „напрежението в големия град“ - в компанията на пивко лятно питие с анасонов вкус и нюанс на средиземноморски плодове.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване