07/25/11 17:36
(http://www.klassa.bg/)

"Манчестър Сити" договори Агуеро за 45 млн. евро

Аржентинският национал Серхио „Кун" Агуеро може да се брои за сигурно ново попълнение на „Манчестър Сити“. Новината разкри лично мениджърът на „гражданите" Роберто Манчини. Той допълни, че очаква в близките 48 часа, или най-късно до края на седмицата, трансферът да стане факт.
„Знам, че в края на седмицата ще има среща между двата отбора. Мисля, че всичко около трансфера е договорено. Искам да се видя лично с Агуеро и да разговаряме, за да знам амбициите му", сподели Манчини.
Според предварителните информации „Манчестър Сити“ ще плати за аржентинския национал 45 милиона евро. Агуеро ще трябва да замени на „Ийстландс" сънародника си Карлос Тевес, на когото се търси нов отбор. Както е известно самият Тевес призна, че повече никога няма да се върне в Манчестър. За нападателя „Сити“ ще поиска сходна сума - около 45 милиона евро, като кандидати за подписа му са бразилският „Коринтианс“, италианският „Интер“ и испанският гранд „Реал“ (Мадрид).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване