07/25/11 17:51
(http://www.klassa.bg/)

Продължава издирването на заподозрян за убийството на Яна

Продължава издирването на втория заподозрян за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. До редакционното приключване на броя Николай Русинов все още не беше заловен, макар че директорът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев не изключи пред bTV възможността това да се случи в рамките на вчерашния ден. 34-годишният Русинов е съсед на Яна в столичния квартал „Хаджи Димитър“.
„Стигнахме до извода, че жертвата и извършителят са се познавали. В живота Николай е преводач, говори езици, работи в спедиторска фирма. По поведението на извършеното престъпление може да се каже, че това е човек, който има една латентна агресивност и най-вероятно проблеми в отношенията с жените, тъй като, общо взето, престъпления като изнасилване са свързани с проблеми в отношенията с жените", каза още Стойчев.
Версията, че Русинов бил напуснал страната и се криел в Румъния, защото говорел румънски, може и да не се окаже вярна. Според Стойчев е малко вероятно Николай да посегне на живота си, защото ходовете му досега показват, че опитва да се скрие от разследването, т.е. в него говори инстинктът за самосъхранение.
От МВР не изключиха и версията задържаният по случая Пламен Трифонов да се е гаврил с трупа на момичето след смъртта му.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване