07/25/11 16:52
(http://www.klassa.bg/)

Треньорът на "Висла": Важното е да отбележим гол в Ловеч

Старши треньорът на „Висла“ (Краков) Роберт Мааскант заяви, че се надява неговият тим да успее да отбележи гол в Ловеч. Полският шампион гостува на „Литекс" в мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят е днес от 20,30 ч. на Градския стадион в Ловеч.
"И ние имаме същите очаквания като „Литекс“ - да победим. Шансовете са 50 на 50. Най-важното е да отбележим гол в Ловеч. Смятам, че равенството също е добър вариант за нас. Трудно ще е, защото „Литекс“ има добри играчи. Двубоите ще бъдат равностойни. Победихме българите, но в приятелска среща, в която не мисля, че отборите играха с всички най-добри играчи", каза Мааскант при пристигането в България.
Според полските медии техният шампион ще бъде подкрепен от над 1000 привърженци. По-голямата част от тях пристигат организирано, но ще има и запалянковци на краковчани, които по същото време почиват на нашето Черноморие. Полицията в Ловеч отсега прави организация по опазването на реда преди, по време и след днешния мач. Полските фенове се славят като доста буйни и при най-малката провокация могат да предизвикат сериозни мелета. Същевременно от днес на каса №1 на стадион „Лазур“ в Бургас се продават входните пропуски за двубоя от Суперкупата на България между отборите на „Литекс“ и ЦСКА. Срещата ще се играе в крайморския град в събота, 30 юли, от 21,00 часа. Цените на билетите за централната VIP ложа струват 30 лева, тези за VIP ложи Изток и Запад по 15 лева, а за всички останали сектори по 5 лева.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване