07/26/11 19:08
(http://www.klassa.bg/)

Борисов и Калфин искали да са сами на вота

Господата от ГЕРБ и от БСП, съответно Борисов и Калфин, смятат да са сами на терена. Това заяви на пресконференция вчера бившият министър на образованието Даниел Вълчев, който участва в Инициативния комитет за издигането на Меглена Кунева за кандидат-президент.
В понеделник от организацията се опитаха да внесат в ЦИК документите за регистрирането й, но то беше отказано с аргумента, че началната дата за процедурите за президентския вот е 5 август. Хората на Кунева са категорични, че има партиен картел срещу нея, както и че има неравнопоставеност между партии и инициативни комитети за участие в президентските избори. „Нека не ми излизат с различни законови аргументи, в случая става въпрос за морал. И да се събират дарения за МВР не е незаконно, но е дълбоко неморално“, каза Даниел Вълчев. Според него няма логика да се регистрират инициативни комитети за местните избори, но за президент не.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване