07/26/11 09:41
(http://radiomilena.com/)

Община Бургас отваря нова страница …във фейсбук

Преди около седмица неочаквано профилът на Община Бургас във фейсбук беше деактивиран. След като опитите на ИТ специалистите да го възстановят завършиха с неуспех, стана ясно, че акаунтът  е безвъзвратно изгубен. Причината за деактивирането на профила е неясна, но след проведена кореспонденция с екипа по поддръжка на сайта, сме склонни да смятаме, че най-вероятно става въпрос за недобронамерена хакерска намеса.
Общинска администрация – Бургас откри страница в най-посещаваната световна социална мрежа преди две години, за да бъде по-близо до всички, които се интересуват от случващото се в Бургас. До преди седмица над 40 000 човека бяха свързани с общината чрез фейсбук, откъдето получаваха информация за новините от Бургас, предстоящите събития в града, разглеждаха и качваха снимки, задаваха въпроси и коментираха публикации.
След спирането на профила в Общината бяха получени стотици запитвания. За много от тях, които живеят извън Бургас или страната, фейсбук е единственият начин да научават и споделят важното за града. Община Бургас не може да остане безразлична към всички хора, които сами бяха избрали да бъдат в контакт с администрацията и със случващото се в града си чрез един от най-съвременните и достъпни начини за комуникация в днешно време. Затова се  отваря нова страница: http://www.facebook.com/pages/Бургас/131910226894375. Официалната фен страница на Община Бургас е регистрирана с име „Бургас“

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване