07/26/11 13:10
(http://radiomilena.com/)

Ул.”Цар Петър” включена в програмата за благоустрояване

Две  от докладните записки на общинския съветник Илия Джингов  бяха разгледани и приети от ОбС-Поморие. Едната е за включване в програмата за капитални инвестиции за 2012 г. благоустрояване на ул.”Цар Петър”. А втората- за придобиване право на собственост от Община Поморие в кв.5, УПИ VІІ, пл.№ 2986 по плана на гр.Поморие.

С цел намаляване на интензивността на трафика на моторни превозни средства по улиците Неоанхиало, Крайбрежна, Цар Петър, България, Солна и Поп Сава Катрафилов и осъществяване на по-добра логистика в новообразувания жилищен квартал, на основание чл.33, ал.2 и 3 от ЗМСМА, по предложение на общинския съветник Илия Джингов се прие следното решение: Общинският съвет-Поморие на основание чл.16, ал.1 и 2 от Наредба № 13 за условията и реда за съставяне, изпълнение и отчитане на бюджета на Община поморие, включва в програмата за благоустрояването на ул.”цар Петър” и реализиране на връзката й с ул.”Солна”.

С цел задоволяване на обществени  нужди, предвид играждането на обекти-публична общинска собственост-зона за отдих и почивка с прилежаща зелена площ, на основание чл.33, ал.2 и 3 от ЗМСМА по предложение на общинския съветник Илия Джингов се прие следното решение: Общински съвет-Поморие на основание Закона за общинската собственост и Наредба №1 за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на ОбС-Поморие започва проучване за начините и възможностите  за придобиване на имот в кв.5, УПИ VІІ, пл.№ 2986 по плана на гр.Поморие, актуализирани данни на имота-57491.503.8

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване