07/27/11 15:53
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов иска минимална победа срещу "Спартак" (Търнава)

Отборът на „Левски“ (София) ще преследва задължителна победа над словашкия „Спартак“ (Търнава) в третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Целта обаче е успехът да бъде постигнат без допуснат гол в собствената врата. Това заяви на специална пресконференция старши треньорът на „сините“ Георги Иванов. Срещата ще се играе тази вечер на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата от 20,45 часа.
На брифинга мениджърът на „Левски“ Георги Иванов разкри възгледите си за развитието на клуба и сподели своите очаквания за двубоя срещу „Спартак“ (Търнава). „Управлявам отбора с философия, която е много елементарна. Преследвам бързи резултати и работя за момента, а не в дългосрочна перспектива“, разкри Иванов. Според него това е най-правилният модел, давайки за пример предишното ръководство в тима. „Преди време на „Герена“ бяха Станимир Стоилов и Наско Сираков. Двамата имаха стратегия за бъдещето, но плановете им така и не се осъществиха“, каза Гонзо и допълни, че той не разполага с време, а поставени цели. Една от тях е класиране на отбора в груповата фаза на турнира Лига Европа.
„Трябва задължително да спечелим този мач. Няма да се хвърляме сляпо в атака. Ще изиграем един тактически двубой. По-добре да победим с 1:0, отколкото с 3:2 и да допуснем гол“, заяви Георги Иванов. Според него момчетата му са добре подготвени и единствената им мисъл е насочена към този двубой.
Наставникът на „сините“ допълни, че вече е наясно със стартовия състав. Със сигурност в срещата участие няма да вземат контузените Иво Иванов и Стефан Станчев. Новото попълнение на тима Тони Калво пък още не е в оптимална форма и ще бъде на линия за първия мач от родния шампионат срещу „Славия“. Извън групата за мача със „Спартак“ (Търнава) останаха и вратарят Кирил Акалски и младият талант Асен Георгиев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване