07/31/11 06:15
(http://radiomilena.com/)

ФСБ с концерт в Бургас

„ФСБ“ ще има концерт в Бургас . Програмата “ФСБ Симфони” ще бъде представена в Летен театър Бургас – на 9 септември, с Бургаската филхармония и Хора на ансамбъл “Странджа”, по покана на община Бургас. След издаването на албума “ФСБ” с петнайсет нови композиции, зимното концертно турне и първото DVD в историята на групата “ФСБ на живо – Филм концерт”  музикантите ще се срещнат с българската публика през септември, съобщи БургасНюз.
Към триото Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще се присъединят познатите ни гост-музиканти Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Стефан Цеков – барабани и Борислав Бояджиев – перкусия, участвали в разширения състав на ФСБ през 2007 и 2010. Заедно с тях, на сцената ще видим Хора на ансамбъл “Тракия” и шестима гайдари. Вплитането на  интонации от българския форклор в музиката на ФСБ е запазена марка на групата, добре позната и от композициите  “Високо”  “Пъпеш”, “Няма как”, “Пробуждане” , “Песен”, “Зимна къща”… Билети за концерта на FSB Symphony може да се намерят в мрежата на http://ticketplus.bg, в “Дюкян Меломан”, в магазините „Ориндж“, „Техномаркет“, „Пикадили“, „Фотосинтезис“. Цените на билетите от 20 до 40 лв

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване