08/02/11 15:01
(http://radiomilena.com/)

Благотворителността е на първо място

„Благотворителността е на първо място за нас”, каза управителят на Цирк „Балкански”, по повод безплатното  посещение на 90 деца от община Поморие в неравностойно социално положение. Александър Балкански уточни, че вече 11 години циркът работи перфектно. Предложената в Поморие до 7 август програма от 17.00 и от 20.00 ч.  е много атрактивна. Представя се дресура на лъвове/3 от които са бели/, въздушна акробатика, баланс върху цилиндри, клоунада, жонгльорство. А един от номерата е много опасен, но изключително атрактивен, нарича се „Глобусът на смъртта“ и  в него участват  5 мотоциклетиста. Според управителя на цирка  е важно всяко дете да има възможност да дойде в цирка. „Най-малките, които не са виждали цирк, тепърва трябва да възпитаме и да им покажем, какво е истинско цирково изкуство”,сподели г-н Балкански.

Община Поморие благодари на Александър Балкански и целия екип на цирка за възможността децата да гледат на живо  изключителното цирково представление на 1 авгст от 17.00 ч. Благодарностите са за оказаното внимание, отзивчивост и благоразположение към децата, за предоставената  им възможност те  да станат част от неповторимата атмосфера на изкуството, наречено цирк „Балкански”.

Общинско Предприятие „Социално обслужване” – Поморие организира посещението на децата   и младежите  от Центъра за обществено подкрепа гр.Поморие, СУПЦ, ЦНСТ, Защитено и Преходно жилище с.Бата чрез съдействието и доброто партниране между Община Поморие и Цирк „Балкански”. ОП”СО” изпълнява дейности по предоставяне на социални услуги на населението на територията на Община Поморие, като работи приоритетно с проблемите и нуждите на хора и групи в неравностойно положение. Към структурата на Общинско предприятие „Социално обслужване” спадат осем звена, предоставящи социални услуги от различен тип, като пет от тях са за деца и младежи. Това са деца без родственици; деца, напускащи специализирани институции; деца с умствена изостаналост, както и  деца в риск.Колективът и потребителите на социалните услуги пожелават на цирк”Балкански” професионални успехи и да продължават да даряват усмивки на лицата и блясък в очите на малки и големи.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване