08/02/11 08:06
(http://radiomilena.com/)

“Късо съединение” 2011 в Бургас

От 3-ти август в Бургас в продължение на седмица Сдружение OHG представя фестивала за късометражно кино “Късо съединение”, чието четвърто издание в момента тече в София. Той ще бъде открит с “Преди и сега”, който ще бъде показан от 21:00 часа в Tea House. Селекция от фестивални филми от “Късо съединение” се показва за втори път в Бургас, като тази година в продължение на седмица зрителите ще могат да се насладят на седем късометражни програми с истории от цял свят. Сред представените режисьори са Вим Вендерс, Джим Джармуш, Фани Ардан, Бернардо Бертолучи, Жан Люк Годар, Иржи Менцел, както и специална селекция с някои от най-добрите български късометражни филми заснети през последната година. Фестивалът ще се проведе на три локации в Бургас – новата чайна Tea House, бар Роял и залата на Регионална библиотека.
„Късо съединение” се организира от „Позор”, а в Бургас от Сдружение OHG, като част от тяхната програма за представяне на късометражния жанр в киното на бургаска публика.aTea House Бургас се намира на пл. Тройката 4Бар Роял е на ул. Екзарх Йосиф 12Изложбената зала на Регионална библиотека “П.К.Яворов” е на ул. Булаир 10
Вход: 6лв / 4лв за учащи, пенсионери и хора с увреждания

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване