08/03/11 13:30
(http://radiomilena.com/)

Разстреляха 45-годишен в района на Хаинбоаз

От ОДМВР-Велико Търново изясняват обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин в района на прохода Хаинбоаз. Сигнал за намерен зад волана на автомобил „Опел” мъж в безпомощно състояние е получен към 10.30 ч. Автомобилът се намирал на пътя близо до входа на с. Въглевци, съобщават от МВР. На място веднага пристигнали екипи на полицията и районът бил отцепен. Пострадалият – 45-годишен, е откаран в болница в тежко състояние.

По първоначална информация лека кола с неизвестна марка и номера е блъснала Опел-а. От нея излезли непознати мъже, които стреляли по шофьора на Опел-а и по гумите, и изчезнали в неизвестна посока.

Продължава огледа на място, блокирани са входно-изходните артерии на Велико Търново по посока Хаинбоаз. Провежда се мащабна полицейска операция по издирване и установяване на извършителите.

Единият от ранените е 45-годишният Атанас Атанасов, който е бил мишена на нападението. Той е от управата на Булсатком – Велико Търново. Той и шофьорът му са пренасяли крупна сума до Стара Загора без охрана, съобщава сайтът RegNews, цитиран от агенция КРОСС.

Обирджиите са работели по сигнал, че мъжете пренасят крупна сума. Обирът е бил планиран дълго, а Атанасов е бил наблюдаван. Още в движение са започнали стрелба по автомобила. Раняват и двамата, пътуващи в Опел-а.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване