08/04/11 06:16
(http://radiomilena.com/)

Обзор посреща владетеля на моретата Нептун

След близо 10 години прекъсване Обзор отново ще бъде домакин на „Нептунови празници”. Културното събитие, което ще се проведе на 6 август, се организира по инициатива на ПП ГЕРБ-Несебър и ще зарадва жителите на морския град с атрактивна програма.
Стартът на „Нептуновите празници” ще бъде даден в 10 ч. с плувен маратон, а в 11 ч. на Централния плаж всички ще посрещнат самия бог на моретата Нептун. Той ще отправи поздрав към жителите и гостите на Обзор и ще обяви и победителите в конкурса „Мис и мистър Обзор 2011” .
Празникът и веселото лятно настроение ще продължат в следобедните часове, когато малчуганите ще се развихрят в специален конкурс за таланти на сцената на Амфитеатъра от 17.30. На същото място 2 часа по-късно публиката ще се наслади на кукерско шоу с оригинални костюми и маски.
„Нептунови празници” ще завършат с лятна фиеста с песни и танци в изпълнение на талантливия Иван Притъргов и балет „Рикардо” от 20 ч.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване