08/04/11 10:27
(http://radiomilena.com/)

Окраднаха 600 лв. от расото на поп. За 1 ден 3 кражби в Поморие

Само за няколко часа на 3 август в РПУ Поморие са били подадени три сигнала за кражби на пари, златни накити и др. в курортния град, съобщиха от полицията.

На 03.08.т.г. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за извършена кражба от стая в манастир «Св. Георги» в Поморие – установено е, че в стаята, обитавана от 34 годишен мъж е проникнато през незаключената врата, като е извършена кражба на сумата от 600 лв., съхранявани в расо, поставено върху стол в коридора на стаята. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На 03.08.т.г. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 31 годишна поморийка, за това че по неустановен до момента начин от апартамента й, разположен на ул. «Солна» в Поморие, е извършена кражба на сумата от 2 200 лв., 800 евро, два часовника и златни накити на стойност около 8000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На 03.08.т.г. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 31 годишна поморийка, за това че по неустановен до момента начин от апартамента и, разположен на ул. «Солна» в Поморие, е извършена кражба на сумата от 2 200 лв., 800 евро, два часовника и златни накити на стойност около 8000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване