08/08/11 17:00
(http://radiomilena.com/)

Изложба на Стефан Божков

На 11.08.2011 г от 19.00ч  в изисканата зала „Капитол” на Гранд Хотел Поморие ще бъде открита  изложба картини на известния български художник – Стефан Божков! Изложбата включва работи върху хартия и платно и носи провокативното наименование ”Интимно”.

В картините и рисунките прозират преклонението пред жената, виното, музиката, традициите и неизвестното! Късове, парчета от въображаемите срещи, разговори, контакти без думи!Неща, които ни съпътстват, а понякога не ги забелязваме, не им обръщаме внимание, отнесени от забързаното ежедневие! Извадена част от дневника на артиста на случили се и неслучили се събития, показани с разнообразие в изказа, усмивка и любов! Показна интимност, представено пред по – широка и разнообразна публика, в прекрасно пространство за размисъл!

Изложбата е продължение на инициативата за утвърждаване на  „Гранд Хотел Поморие” като културен център, място за творчески срещи, имащи за цел популяризиране на българската култура и изкуство!

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване