08/08/11 17:12
(http://www.klassa.bg/)

Мъж застреля седем души в Охайо

Мъж застреля седем души, включително 11-годишно дете, в градчето Копли в североизточната част на американския щат Охайо, след което бе убит от полицията, съобщи Си Ен Ен. Според полицейския доклад стрелбата започнала в къща, където мъжът застрелял приятелката си, след което още петима в съседна къща, сред които вероятно е бил братът на приятелката му. После подгонил други двама през дворовете в района и убил единия от тях. Стрелецът е ранил още един човек, преди да бъде ликвидиран от полицаите в района.
При друг инцидент в Бруклин Парк в щата Мериленд 33-годишен мъж уби съпругата си и 15-годишните си доведени близнаци, след което се самоуби. Полицията пристигнала на мястото след обаждане от майката на Кели Брайън Томпсън, която получила текстово съобщение от него, което я накарало да се страхува за сигурността на сина си и семейството му. Докато разговаряли с жената, полицаите чули изстрел от дома, и когато влезли, открили Томпсън да лежи на пода, прострелян в главата, както и телата на съпругата му и двете деца.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване