08/10/11 15:28
(http://www.klassa.bg/)

"Акулите" се точат на тима на Милен Радуканов

Футболистите на „Черноморец“ (Бургас) имат амбициите да не загубят в предстоящото гостуване на ЦСКА. Двубоят е в събота от 20,00 часа на стадион „Българска армия". На последната тренировка на тима на Димитър Димитров-Херо, която се проведе на тренировъчната база „Гнездо на акули", взеха участие общо 20 състезатели. Самият наставник, който често изненадва „червените“, също се похвали, че измислил дребни тактически хитрини за своя съперник. Радостното за старши треньора е, че няма контузени футболисти след двубоя от първия кръг, като единствено Рикардо Асис все още тренира на облекчен режим, но състоянието му се подобрява с всеки изминал ден и дори може да вземе участие в предстоящия мач.
Преди мача пък „червените“ подписаха контракт със словенския защитник Денис Халилович. Бранителят пристигна на проби миналата седмица, игра в една контрола и бе одобрен от старши треньора Милен Радуканов. За последно Халилович е играл в холандския „Вилем II“ като преотстъпен от руския „Сатурн“. Футболистът ще излезе без пари на ЦСКА, тъй като идва като свободен агент. Той ще бъде картотекиран в ЦСКА за предстоящото домакинство срещу „Черноморец“. С неговото привличане се засилва конкуренцията в защитата на „червените“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване