08/10/11 15:38
(http://www.klassa.bg/)

"Ку-Ку Презареждане" със социален експеримент

Защо всеки първи млад българин иска да е известен? Защо славата е толкова желана от тийнейджърите? На тези въпроси се опитва да отговори студентското предаване „Ку-Ку Презареждане” в новия си брой, посветен на темата за популярността – тази събота, 13 август, от 13.30 часа по bTV Action.
Студентският екип на предаването прави любопитен социален експеримент. За опитно зайче е избрана красивата ученичка от столичното 18 СОУ „Уилям Гладстон” Даяна Иванчева. Идеята е да се изследва процесът на ставане на звезда в България и технологията на имиджмейкинга. Даяна записва песен, без да е професионална певица. Заснет е и предизвикателен видеоклип. Месеци преди предстоящото издание на „Ку-Ку Презареждане” клипчето умишлено е разпространено по популярни интернет платформи за видеосподеляне. За отрицателно време парчето Naughty Booty се превръща в хит и бележи стотици хиляди посещения в мрежата. Самата Даяна пък получава предложение да стане модел на „Визаж”. Сценаристите на предаването търсят отговор на въпроса коя всъщност е онази неуловима субстанция, която превръща единици в кумири на масовата публика – дали това е самоцелната разюзданост и сексапил, действителните творчески способности или нещо съвсем друго. В клипа на Naughty Booty участие взима ексцентричният актьор Георги Велизаров, който нашумя преди време като мнимия Джони Деп, появил се инкогнито на терасата в бургаски хотел заедно с манекенката Диляна Попова. И ако българският Джони Деп вече е познат на родната аудитория, то зрителите ще могат да видят и двойника на екранния любимец Асен Блатечки – студента Мюмин Емин – също герой във видеото към „палавото” парче. По темата за популярността размисли споделят още люлинският рапър Alex P, последно записал парче за футболния „Левски“, колегата му Gem, момчетата от бандата Q-check и младата актриса Гергана Плетньова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване