08/18/11 06:39
(http://radiomilena.com/)

НУМСИ „проф. Панчо Владигеров” обявява допълнителен прием за ученици

Започна дългоочакваният ремонт на сградата на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”.
Проектът се осъществява  с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие – 2007-2013година” Съфинансирането е от ЕС чрез Европейски фонд за регионално развитие.
Проектът предвижда подобряване на енергийните характеристики на  сградата, реконструкция на инсталациите – електро и ВиК, газифициране, изграждане на достъпна архитектурна среда.
Външните и вътрешни ремонтни работи включват цялостна реконструкция на покрива,подмяна на подовите настилки на класните стаи, боядисване ,основен ремонт на тоалетните, които  трябва да отговарят на санитарните норми в страната. Проектът предвижда и изграждане на открита сцена в двора на училището, която да бъде готова до началото на учебната година.

НУМСИ „проф. Панчо Владигеров” обявява и допълнителен прием за  специалностите, в които са останали незаети места за новата учебна година. Ученици завършили 7 клас, могат да кандидатстват за специалностите Актьорско майсторство и модерен танц, а завършилите 8 клас имат възможност да избират между класовете по Поп и джаз пеене и Класическо пеене.
Четири свободни места за новата учебна година има и в първи клас, съответно за музикален инструмент и класически балет.
Желаещите могат да подават необходимите документи от 22  до 29 август, приемните  изпити  ще се проведат на 1 и 2 септември.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване