08/18/11 08:13
(http://radiomilena.com/)

Феста Холдинг раздаде първите награди

На 15.08.2011 г. в централния офис на Феста Холдинг, в пръсъствието на комисия, бе изтеглена първата томбола в четирите нива на онлайн играта „Феста 20”. По случай 20-та си годишнина, на 20 юли тази година Феста Холдинг стартира забавна онлайн игра, която дава шанс на участниците да спечелят множество награди от компаниите на холдинга. Играта отбелязва голям интерес и огромен брой регистрирани участници.
Късметлиите от първо теглене, дали верни отговори в играта, бяха изтеглени на случен принцип. Участниците спечелиха общо 183 награди сред които: уикенд почивки във Феста Хотели, бутилки вино и ракия от Черноморско Злато, Международни кредитни карти MasterCard Travel Card от Инвестбанк, рекламни плюшени възглавници Феста Хотели, Здравни пакети от Здравноосигурителна Компания „България Здраве”, билети от Феста Делфинариум, Варна и много други.
Втората томбола ще бъде изтеглена на 12.09.2011 г. на аналогичен принцип, с общ брой награди от всички нива 183 бр. След изтеглянето на всички печеливши от втората сесия, ще се изтегли и един печеливш от всички, отговорили правилно и на 20-те въпроса. Победителят ще почива 1 седмица през зимата в луксозен хотел от веригата на Феста, сред красотата на вековните гори в Боровец и ще получи безплатна кредитна карта от Инвестбанк. Имената на победителите се публикуват в сайта www.festa.bg/20years до един работен ден след изтеглянето.
Споделете празника с компанията и научете за текущите промоции и всички новости по инициативата ФЕСТА ЛЯТО. Следете интернет страницата на Феста Холдинг, www.festa.bg и спечелете

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване