08/19/11 14:28
(http://www.cross-bg.net/)

СИЛА и "Радио К2": Поканихме посланика на САЩ Уорлик да се включи в организацията и провеждането на международна среща в София на тема “По следите на изчезналата свобода в България"

София /КРОСС/ Гражданско сдружение СИЛА и "Радио К2" поканихме посланика на САЩ Уорлик да се включи в организацията и провеждането на на международна среща в София на тема “По следите на изчезналата свобода в България". "Помогнете ни с намиране на най-точните хора и институции, защото нашата държава има нужда от мнение, което да не е купено. Днес общественото мнение в България се купува" – се казва се писмото, което депозирахме до посланика на САЩ. Надяваме се посланик Уорлик да откликне и с действия за решаването на изложените от нас проблими." На 17 август 2011 година по искане на Граждански сдружение СИЛА и с медийното партньорство на "Радио К2" се проведохме среща в посолството на САЩ с господин Сейджи Ширатори ,и.д. ръководител на политическия отдел на негово превъзходителство посленик Джеймс Уорлик. Граждански сдружение СИЛА връчи писмо до г-н Уорлик , в което се казва:
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване