08/22/11 15:23
(http://www.klassa.bg/)

Време е Гонзо да погледне в очи реалността

Все по-оредяващите привърженици на „Левски“, които още имат нерви да ходят на стадион „Георги Аспарухов“, вече загубиха търпение. При поредния слаб мач на „сините“ за измъченото 1:0 срещу средняка „Монтана“ феновете скандираха „Оставка“ и дори в знак на протест обърнаха гръб на любимия отбор. Освиркванията след победата са много показателни, защото левскарите по принцип са търпелива публика и често изпращат любимците си с аплодисменти дори след загуба.
Очевидно е, че столичният гранд е в криза, и то не заради незадоволителните резултати, а заради безумно слабата си игра. Криза няма единствено според спортно-техническия директор и треньор Георги Иванов-Гонзо. Докато силният човек в „Левски“ мисли така, няма изгледи скоро отборът да придобие нов облик. Като състезател Гонзо беше „перде“, което може и да е от полза за един футболист, но определено е пречка за един ръководител, който трябва да проявява и чувство за такт, и да поема реална отговорност за действията си.
Фактите са следните: за 2 години, откакто легендарният нападател на „сините“ пое спортно-техническото ръководство, „Левски“ няма нито титла, нито купа. Тази година столичният гранд си навлече нов срам, като загуби от откровено слабичките словашки симпатяги от „Спартак“ (Търнава).
Ако продължава да неглижира проблемите в „Левски“ заради самолюбието си, Георги Иванов скоро ще си спечели война с публиката, въпреки че съвсем доскоро същата тази публика го боготвореше. А от нея няма как клубът да спечели. За това най-добре е Гонзо да спре да се възприема като самотен воин, а да погледне в очи реалността.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване