08/23/11 09:05
(http://radiomilena.com/)

Държавно първенство по уиндсърфинг, първи е Веселин Нанев в клас формула

От 18.08. до 21.08.2011г. в гр.Бургас, се проведе Национално първенство –клас формула и фънборд, организиран от Българска Федерация по ветроходство, с домакин „Уиндсърф клуб Бургас”. Участваха състезатели от Бургас, Варна, Несебър, Поморие, София и Обзор. Времето беше изключително подходящо за провеждането на състезание за тези два класа.
В крайното класиране в клас ФОРМУЛА при мъжете първи е Веселин Нанев от ВК”Поморие”, втори- Павел Оводовский от „Черно море –Бриз” Варна, трети- Димитър Рандев от УК Бургас. При при жените първа е Пепа Мавродиева от „Черно море –Бриз” Варна, втора- Рада Стоянова от УК Бургас и трета- Мариана Лозева от УК Бургас.
Клас ФЪНБОРД – в крайното класиране при мъжете първо място зае Павел Оводовский от „Черно море –Бриз” Варна, второ – Веселин Нанев от ВК”Поморие”, трето – Кристиян Ивковски от СК”Лазур”Варна. При жените на първо място е Пепа Мавродиева от „Черно море –Бриз” Варна, второ място – Мариана Лозева от УК Бургас и на трето Живка Величкова от УК Бургас, при младежите първи е Цветомир Тодоров от ЯСК „Несебър”, втори Венцислав Цонев от СК София и трети Стефан Симеонов от ВК Поморие.
Всички участници заели първите мяста в клас фънборд получиха и предметни награди, връчени лично от Петър Морчев.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване