08/23/11 18:35
(http://www.klassa.bg/)

Свалили 70% от билбордовете на РЗС

За последните две нощи в цялата страна тайно са изрязани 70% от билбордовете на РЗС с послание „Ще уволня Бойко Борисов“. Това съобщи вчера в Благоевград лидерът на партията Яне Янев. От 100 билборда 70 са премахнати. Кампанията на партията започна на 11 юли, когато в столицата бяха сложени рекламни билбордове, чрез които се иска „уволнение“ на премиера. След това се появи и сайт за „уволнение“ на Борисов. "Цветан Цветанов не работи като вътрешен министър, а като Али Баба с 40-те разбойници, които властват по магистралите и свалят рекламата на единствения им политически опонент в лицето на РЗС", коментира още Янев. Той обясни, че според него това действие е безобразно и не може да се случи в нормална правова държава. Янев обясни, че няма как „Пътна полиция“ да не види кой е премахнал рекламата, при положение че има непрекъснато дежурни полицаи. Според лидера на РЗС тези, които са премахнали билбордовете, са същите лица, които са заложили бомба пред централата на партията в София.
„Това показва безсилие, страх и безпомощност. С всеки изминал ден времето на ГЕРБ изтича. Те ще се опомнят, но ще бъде късно”, обяви още Янев. По отношение на билбордовете Янев обясни още, че властта няма да направи нищо, за да залови нарушителите, затова ще бъдат сезирани окръжните прокуратури във всички населени места, където има накъсани билбордове. Той добави, че фирмата, поддържаща паната, е била заплашвана десет пъти.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване