08/24/11 18:20
(http://www.klassa.bg/)

Раниха с нож футболист на "Славия"

Футболистът на „Славия“ Божидар Васев е бил намушкан с нож в центъра на София. Инцидентът се е разиграл около 20.30 часа в района на НДК във вторник вечерта. Прободната рана в гърба на 18-годишния футболист не е дълбока и според лекарите е извадил невероятен късмет. Той е бил приет в „Пирогов“, където е получил първа медицинска помощ, а сутринта е бил изписан. Васев е подал жалба в полицията срещу неизвестните нападатели. „Бях на разходка с мой приятел в района на НДК и тогава ни пресрещнаха осем момчета на възраст около 16-17 г. Не съм виждал друг път тези хора и нямам общи интереси с тях. Те започнаха да ми се подиграват и да ме обиждат, като един от тях посегна и ме удари. Аз си запазих достойнството и му отвърнах.
След това друго от момчетата ме наръга с нож в гърба", разказа Васев пред БТА.
В тази връзка столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира, че в момента Столична община изгражда видеонаблюдение на седем места в централни паркове и градини. Камерите вече са поставени пред Народния театър, поставят се и в градинката при Руската църква.
„До 10 септември тази програма ще приключи, имаме център за наблюдение в Столична община", съобщи столичният градоначалник.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване