08/30/11 17:39
(http://www.klassa.bg/)

БСП иска консултации за честни избори

Ще инициираме консултации с всички парламентарно представени политически сили извън ГЕРБ и „Атака” за гарантиране на честни избори. Това заяви вчера на „Позитано“ 20 лидерът на БСП Сергей Станишев. Според него „ясно се вижда намерението на управляващите за служебно спечелване на изборите“. Той беше категоричен, че това личи и от съставите на общинските избирателни комисии, от множество действия и отказ за регистрация на кандидати, които са неудобни.
„ГЕРБ обявиха своя предизборен лозунг „Градим България”, дълго мислих какъв е подтекстът и той е в една буква – вместо „д” е „б” – истинският лозунг е „Грабим България”, каза Сергей Станишев.
Той коментира и възможността президентът Георги Първанов да се върне след края на мандата си в БСП.
„Няколко пъти съм заявявал мое мнение, без да съм говорител на президента, че най-естествен път за него след приключване на мандата е да се завърне в Социалистическата партия. Радвам се, че това е изборът на г-н Първанов, въпреки че през годините е казвал различни неща“, каза лидерът на БСП Сергей Станишев и се зарече до изборите да не коментира повече тази тема.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване