08/31/11 12:26
(http://radiomilena.com/)

Иво Папазов – Ибряма изпълни Амфитеатър Аполония с фънк, джаз и народна музика

Иво Папазов – Ибряма и оркестър „Тракия“ разтърсиха снощи Амфитеатъра в центъра на Созопол с уникална музика, еднакво добре приемана от ценителите на джаз импровизиациите, фънк звученето и автентичния български фолклор. По време четвъртата вечер на Празниците на изкуствата Аполония 2011 Ибряма доказа отново своята световна класа на музикант, кларнетист и творец.

 

Четвъртият фестивален ден на Аполония 2011 (29 август) ще бъде запомнен и с невероятните импровизации на тромпетиста Том Харел с „Акустична версия“ на Антони Дончев, Христо Йоцов и Димитър Карамфилов на сцената на Джаз-клуб ОББ.

 

Днес в Созопол ще се вихри музиката на аржентинското танго, представена  от Tan Go Go, създадена от контрабасиста Веселин Веселинов Еко и певеца Алекс Линарес, в която участват и младият изпълнител на баян Георги Величков, виртуозният пианист Теодор Петков, и Валентин Геров. В Джаз-клуб ОББ ще музицира един от най-талантливите европейски китаристи Влатко Стефановски и неговото Трио от Македония. Любителите на българското кино ще имат възможност да се запознаят с филма „Лов на дребни хищници“, с режисьор Цветодар Марков.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване