09/02/11 15:21
(http://www.klassa.bg/)

По bTV "Търси се…" вече в неделя

Със старта на новия телевизионен сезон ток шоуто „Търси се…” стартира и с нов ден на излъчване – неделя, а часът остава 11:00. Зрителите ще могат да гледат съкровените изповеди на най-популярните хора у нас час преди обедната емисия на „bTV Новините“. След двумесечна лятна ваканция водещите Меги и Нели са готови да зарадват феновете на предаването с още много емоционални срещи и разговори с някои от най-известните хора у нас. „През новия телевизионен сезон предстоят едни от най-интересните серии на „Търси се…”, вълнуващи срещи с близките на гостите ни и неочаквани изненади”, споделят водещите на предаването. Сред най-любопитните имена Меги и Нели разкриха тези на актьорите Иван Радоев, Стефка Янорова, Ненчо Илчев и певицата Маргарита Хранова.
В първото за новия сезон предаване на 11 септември, неделя, специален гост ще бъде най-популярният банкер у нас – Левон Хампарцумян. За първи път зрителите ще научат подробности за личния му живот и неговата гледна точка как се поддържа балансът между бизнеса и семейството.
Най-интригуваща и емоционална ще бъде срещата на банкера с неговата съпруга – Мариана. Двамата се запознават, когато работят заедно. „Всичко между нас пламна по време на инспекция, на която бяхме заедно”, споделя красивата Мариана. Двамата със съпруга й живеят вече в новия си дом – огромна къща в полите на Витоша. Мариана обаче ще разкрие, че невинаги луксът е бил запазена марка при семейство Хампарцумян. „В началото на нашата връзка живеехме у родителите на Левон. Беше ни много трудно”, споделя съпругата на банкера. За първи път тя ще разкрие, че двамата са имали една раздяла по времето, когато банкерът е работил в държавната администрация. „Напрежението в работата се отрази и на нашите отношения. Но явно е било писано да сме заедно”, разказва съпругата на Левон Хампарцумян.
В „Търси се…” Левон Хампарцумян ще се срещне и с най-добрия си приятел от артистичните среди – режисьора Маги Халваджиян. Той ще поиска да види актьорския талант на банкера и ще го предизвика да имитира Марлон Брандо.
Заради огромната си страст към фотографията друг негов приятел – Михаил Заимов, ще го накара да направи в студиото на предаването професионална фотосесия на водещите Меги и Нели.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване