09/02/11 15:56
(http://www.klassa.bg/)

"Под прикритие" селектиран за международния фестивал "При Европа"

Сериалът „Под прикритие” е селектиран за конкурсната програма на един от най-престижните фестивали - Международен фестивал за телевизия, радио и нови медии „При Европа”, съобщиха от БНТ. Тази година той ще се проведе за 25-и път от 22 до 29 октомври 2011 г. в Берлин, Германия.
Криминалната драма е селектирана в конкурсната програма в категорията за игрални филми и сериали. Участниците в това издание на фестивала са от 36 страни със заявени повече от 400 продукции в раздел телевизия.
Започнал с подкрепата само на две организации, днес „При Европа” разчита на над 25 организации: Съвета на Европа, Европейска културна фондация, EBU /Европейски съюз за радио и телевизия/, EATC /Европейски алианс за телевизия и култура/, АRТЕ, France Televisions, MTV, NRK, ORF, Radio France, RTE, RBB, TVP, YLE и др.
Целите на конкурсната част на фестивала „При Европа” са свързани с това да се покаже най-добрата продукция със запазена марка „Произведено в Европа”, да се отрази пълният спектър на европейската продукция, както и да се отбележат развитието и напредъкът.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване