09/02/11 15:24
(http://www.klassa.bg/)

Стартира първото уебриалити

Като онлайн ентъртейнмънт проект, вече са факт реализацията и стартът на първото по рода си у нас уебриалити, което има за цел да предостави на аудиторията нов вид забавление. В рамките на един месец избраният участник изпълнява желанията на публиката чрез видеофилмиране на действията си.
Участниците могат да са известни личности или хора, избрани чрез кастинг. Всеки от тях разкрива личния си живот и доброволно влиза в ежедневни ситуации, които предполагат взимане на решение.
Всеки ден в RealLife.bg се поставя въпрос с няколко възможни варианта на отговор. Потребителите на сайта имат право да гласуват, давайки по един глас за избрана от тях опция, и участникът е длъжен да изпълни това желание, което е събрало най-много гласове. Всеки ден се публикува видеото с изпълнената задача от предния ден. През уикенда се поставя само една задача, а нейното изпълнение може да бъде видяно в понеделник.
Първата участничка в проекта е певицата Джина Стоева, която до края на месец септември ще изпълнява желанията на потребителите на сайта. „Това начинание е доста по-различно от всичко, което съм правила до момента, дори в Survivor (сезон 2 - "Експедиция Робинзон", есен 2007 – бел. ред.) можеше да предвидиш какво ще ти се случи, но тук не знам какво може да хрумне на хората“, споделя Джина.
„Ние искаме да изградим нов модел на онлайн забавление, който да ангажира активно вниманието на потребителите. Хората обичат да гледат видео онлайн, както и обичат риалити програми и ние им даваме микс от двете. Това, което правим, е ново за България и дава възможност за интерактивност, непозната за потребителите у нас, защото всеки иска да е част от играта, но и да има контрол над това, което се случва“, коментира Ради Георгиев, един от създателите на проекта.
Потребителите на RealLife.bg могат свободно да споделят видеоклиповете, да коментират всичко, случващо се на сайта, както и да се запишат за участие в проекта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване