09/02/11 08:44
(http://radiomilena.com/)

„Сън”: Лотар Матеус даде брутална оценка на българските футболисти

Лотар Матеус се надява да сътвори футболен шок тази вечер в София, но германецът, който в момента е треньор на националния отбор на България, не залъгва нито себе си, нито околните, пише британският таблоид „Сън”.
50-годишният Матеус даде брутална оценка на играчите, които се надяват да станат национални герои на стадион „Васил Левски” тази вечер. Той признава, че част от неговите футболисти не са толкова добри и че феновете очакват твърде много.
„В България футболистите си мислят, че са велики. Това е проблем. Ако някой вкара два гола, вече си мисли, че може да е като Меси и го вярва наистина. Те имат мечти, но не виждат реалността. А реалността е, че нито един български отбор не остана в Лига Европа или в Шампионската лига”, посочва българският национален селекционер.
„Бих искал да се класираме за Европейското първенство през следващата година. Имаме малки шансове, но трябва да победим Англия. Искам да се класираме и за Световното в Бразилия през 2014 година, но това е мечта. Но реалността е съвсем различна. Българите все още си мислят, че имат отбор като през 2004 година, но времената са се променили”, казва Матеус пред „Сън”, цитира Агенция Фокус.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване