09/07/11 15:14
(http://www.klassa.bg/)

"Рено" се сдоби с четири нови спонсора

Екипът на „Рено“ обяви, че ще се сдобие с четири нови спонсора за остатъка на 2011 година. Сделки са подписани вече с „Ембрател“, ОGX, „Жилет“ и „Оден Макензи“. Първите две компании са бразилски и идват благодарение на Бруно Сена. “Ембрател“ е личен спонсор на бразилеца и е повече от логично нейното лого да се появи и на двата болида на „Рено“, сега когато Бруно вече е официален пилот на тима. OGX пък е бразилска нефтена и газова компания, която отново пристига в „Рено“ благодарение на бразилеца.
Ерик Булие сподели, че е много доволен и от другите две спогодби, които ще доведат до изгряването на логата на „Жилет“ и „Оден Макензи“ върху черните болиди. Новината за четиримата нови спонсори идва само седмица и половина след напускането на Ник Хайдфелд и привикването на Бруно Сена на негово място.
Същевременно Фернандо Алонсо и „Ферари“ се подготвят за пореден успех в Гран при на Италия. Испанецът сподели, че е твърдо решен да повтори хеттрика си от миналата година на "Монца" – пол позишън, победа, най-бърза обиколка. Въпреки това постигането на тази цел не изглежда особено лесно, тъй като съперниците на „Ферари“ от „Макларън“ и „Ред Бул“ се очаква да бъдат много силни на легендарната писта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване