09/08/11 19:49
(http://www.klassa.bg/)

"Листопад", "Гласът на България" и bTV Новините оглавиха Топ 50

Според пийпълметричните данни на GARB за аудитория All 4+ за месец август на тази година, класацията на най-гледаните програми Топ 50 е оглавена от „Листопад”, „Гласът на България”, bTV Новините и „Комиците”.
Най-много зрители - 1 млн. и 502 хиляди, привлича турският сериал „Листопад”- по едноименния роман на Решат Нури Гюнтекин - един от най-известните класически автори и драматурзи. Най-висок дял постига лятното музикално шоу „Гласът на България”, което отчита нивото 57.08. Традиционно bTV Новините доминират на водещите позиции в класацията, като обедната емисия привлича с около 50 хиляди зрители повече от най-гледаната емисия на БНТ1 и със 180 хиляди повече от най-гледаната емисия на Нова тв. Сутрешният блок на bTV също е безапелационен лидер, като привлича с над 300 хиляди зрители повече от втория по гледаемост делничен блок – на БНТ1. В първите 25 позиции от Топ 50, заети от програми на bTV, попада и корейският сериал „Ирис” – още една лятна иновация в програмата на bTV - с близо 580 хиляди зрители и 36% дял.
bTV влиза в Топ 50 с 38 програми, Нова тв – със 7, а БНТ1 – с 5.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване