09/11/11 19:03
(http://www.klassa.bg/)

2,5 млн. лв. инвестира ЧЕЗ през септември

2,5 млн. лева ще инвестира през септември чешката компания ЧЕЗ в рехабилитация и развитие на елмрежата в Западна България, съобщиха вчера от дружеството. Близо 350 хил. лв. от тази сума ще отидат за присъединяване на нови клиенти в София.
1 млн. лв. ще вложи този месец дружеството и в подмяната на 78 км увредени при кражби кабели от подстанция „Витоша“, която захранва централната градска част на столицата. Смяната на тези кабели е вторият етап от цялостния план на ЧЕЗ за възстановяване на щетите от кражби в София. От дружеството вече подмениха 57 км кабели в подстанция „Хиподрума“, а догодина ще се обновят и още 94 км кабели в подстанция „Красно село“.
Целта на тези инвестиции е да повишим качеството и надеждността на захранването за нашите клиенти и да подобрим услугите, които им предлагаме, коментира Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България. Той допълни, че компанията продължава да работи за достигане на европейските стандарти за качество на услугата въпреки ограничените инвестиции, одобрени от ДКЕВР.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване