09/13/11 17:20
(http://www.klassa.bg/)

Честите рокади в управлението водят до хаос

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова прие оставката на компютърния специалист Сергей Михалев, досега шеф на Агенция „Пътна инфраструктура“. Българският енергиен холдинг същия ден на свое заседание прие и оставката на шефа на досегашния изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“ Костадин Димитров – по негово искане. Бяха обявени и имената на новите титуляри.
Михалев оваканти поста си по „взаимно съгласие“ - по същия начин преди половин година се съгласи с назначението си. Почти същото може да се каже и за Димитров.
И двете ведомства обаче са от структурно значение за икономиката ни – пътната агенция в момента осъществява правителствения приоритет за строеж на магистрали и пътища, а на единствената ни атомна централа се дължи сравнителната стабилност в цените на тока. Освен това цялата енергетика също е приоритетен сектор, а и важен елемент от националната сигурност на страната.
При подобна ситуация персоналното пренастройване на пътната инфраструктура и на ядрената енергетика кажи-речи на всяко полугодие всява само смут, хаос и забавя работата. Това на никого не е необходимо в момента, още повече че усвояването на еврофондовете и без това поизостава.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване