09/14/11 07:52
(http://radiomilena.com/)

Иван Алексиев: Работим за нови инфраструктурни проекти

 „В Поморие мислим за реализация на нови инфраструктурни проекти. На този етап изцяло ще бъде подменен водопровод с дължина от 1050 м., с прилежащите връзки, в град Поморие. Работата вече започна и ремонтът ще бъде завършен тази есен”, съобщи народният представител от ГЕРБ Иван Алексиев.
Процесът по подмяната вече е започнал. Иван Алексиев се е уверил лично, че ремонтните действия са стартирали. Депутатът разговаря с изпълнителния директор на ВиК-Бургас инж. Ганчо Тенев, който уточни периметъра на работа. Подмяната ще се състои на ул. „Железничарска”, между улиците „Мусала” и „Княз Борис I”. Инвестицията е за над 350 000 лева държавно финансиране.
„Подмяната на водопроводите е важна и дори наложителна за Поморие. Със завършването на обекта ще се реализира икономия на вода, ще се повиши и качеството до крайните потребители. Като народен представител лично се интересувам за възможностите касаещи инвестиции на държавата в района на Поморие”, коментира Иван Алексиев.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване