09/15/11 04:17
(http://radiomilena.com/)

На добър час на учениците пожела народният представител Иван Алексиев

Уважаеми учители на Поморие,
Уважаеми ученици от Поморие,
Уважаеми родители на децата на Поморие,

За мен е особено удоволствие да ви поздравя днес – 15 септември 2011 година. Тази дата е със специално значение в календара и никой не остава безразличен към нея – дори и дълги години след като е излязъл от училище.
Първият звънец винаги поражда спомени, как всеки един от нас е влязъл в двора на школото. И за мен е така, като човек получил първите си знания именно в Поморие.
На най-малките, които днес за първи път ще чуят училищния звънец, искам да пожелая успех и с усмивка да приемат предизвикателството на азбуката ни, на цифрите и новите знания, които ще получат в класните стаи.
Би било чудесно всички ученици да позволят на учителите си да ги поведат по пътя на мъдростта и знанието. Колкото повече им помагат, толкова този път става по-кратък и по-лек.
На учителите искам да пожелая сили за да продължават да изпълняват мисията си, а именно да образоват нашите деца, които са надеждата на утрешния ден на Поморие, на България.
Днес е празник и за родителите. Поздравът ми е и за тях с пожелание винаги да намират време за своите наследници. Нещо, което аз се опитвам да правя, но признавам не винаги успявам.
Нека 15-ти септември остане най-вълнуващия ден за всички нас, защото с времето осъзнаваме, че всичко хубаво започва от знанието!

На добър час!

Иван Алексиев,
Народен представител от
41-во Народно събрание

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване