09/16/11 15:03
(http://www.klassa.bg/)

"Берое" вече е с нов собственик, Илиан Илиев засега остава

Професионален футболен клуб „Берое“ вече е собственост на „ТЕЦ Марица-изток 2" ЕАД. Считано от 14.09.2011 всички 50 000 акции на футболния клуб, равняващи се на 100% от капитала му, са собственост на "ТЕЦ Марица-изток 2" ЕАД, обявиха от клуба. Прехвърлянето на акциите става безвъзмездно, под формата на дарение от досегашните им собственици СНЦ "Бизнесът за Берое" (49 999 акции) и СНЦ "Национален фенклуб Берое - Стара Загора" (1 акция). Стана ясно още, че е избран е нов Съвет на Директорите в състав: Илко Русев, Наско Шилигарски, Боян Боев, Диляна Лейчева, Белчо Белчев, Васил Драголов и Михаил Боиндруков. Преместено е седалището на акционерното дружество в с. Ковачево (където е седалището на ТЕЦ "Марица-изток 2") и е гласуван нов устав. Засега е ясно, че треньора Илиан Илиев ще запази поста си поне до днешния мача с ЦСКА.
Треньорът на старозагорци призна, че след петте последователни загуби в отбора му има напрежение. "ЦСКА е дразнител за нас, но ние трябва да вкараме повече характер и битка в мача. Ако това се получи, ще изпъкнат и футболните качества на играчите", каза Илиев. Той се надява и привържениците да подкрепят "Берое". "Ние от треньорския щаб ще се опитаме да свалим напрежението от футболистите, а доколко сме успели, ще се види по време на двубоя. В някои срещи краката на футболистите тежаха, а трудните мачове като този с ЦСКА ще трябва да се изиграят с мисъл. За съжаление нямаме точки и затова ни е по-трудно", добави специалистът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване