09/16/11 15:00
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов: За "Левски" има само един резултат срещу "Литекс" - победа

Мениджърът на „Левски“ Георги Иванов заяви, че единственото, което мислят „сините“, е победата над „Литекс“. Двубоят е днес на стадион „Георги Аспарухов“от 20,30 часа.
„Левски“ във всеки мач играе само за победа. Друго не ни минава през главите преди мача с Литекс”, категоричен беше Гонзо. Той сподели още, че е наясно със стартовия състав за мача с "оранжевите". „Групата е от 20 футболисти, защото всички тренираха много добре през седмицата и ми е трудно да избера кои да отпаднат. Ясен ми е стартовият състав, знам с кои играчи ще започна”, сподели Иванов.
„Всички са здрави, тренират с голямо желание, искат да играят. Ние сме отбор и е добре да бъдем по-често заедно. Знаем с кои футболисти ще започнем, те са наясно с това, знаят какво трябва да правят”, продължи Иванов.
„Много е смешно във футбола някой да поставя ултиматум. „Левски“ има цели, ние искаме да станем шампиони. По-голям ултиматум от това няма. Тодор Батков гледа тренировката, поздрави футболистите. Това им вдига самочувствието, защото те усещат, че той е съпричастен. Още сме в началото на шампионата и е рано някои от отборите да си правят сметки. Нека по-добрият спечели”, допълни наставникът. Извън сметките за дербито останаха третият вратар Акалски, сериозно контузеният Стефан Станчев, Марко Видович и Ларс Рисп, който също е с травма.
Собственикът на „Левски“ Тодор Батков също дойде при отбора си по време на последната тренировка на „Герена“ преди сблъсъка с „Литекс“. Адвокатът изгледа последните минути от закритото занимание, а след това разговаря с футболистите в съблекалнята. Със сигурност босът на „сините“ е надъхал играчите за един от ключовите мачове за сезона.
Временният лидер ЦСКА пък гостува на „опашкаря“ „Берое“.Двубоят в Стара Загора е днес от 16,30 часа. "Всички отбори в България се хвърлят срещу ЦСКА. Важно е ние как ще подходим към мача. „Берое“ са в тежка ситуация и ще играят на предела на възможностите си. Това искам и от моите футболисти - да играят на върха на възможностите си във всеки мач", коментира предстоящия двубой Радуканов.
„Локомотив“ (София) ще бъде без титулярния си вратар Валентин Галев в столичното дерби със „Славия“ в неделя.



Букмейкърите обявиха ЦСКА за фаворит за титлата

Водещите букмейкъри обявиха ЦСКА за фаворит за спечелване на титлата в България. Световноизвестният букмейкър "bet-at-home.com" даде коефициент 1,60 за лидерите в класирането. Шампионът "Литекс" е с 3,50. Шансовете на "Левски" са оценени на 4,50. Ставката на хита "Лудогорец" се смъкна от 50.00 до 10.00.
Същевременно "bet-at-home.com" смята, че "Левски" е с по-големи шансове в дербито срещу "Литекс". Коефициентът за "сините" е 2,10, докато ставката за гостите е 3.00. Равенството е оценено на 3,10.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване